Vind tijd, zoek raad

Bij FINTURA vind je raad op maat

Het is nooit te laat om advies te vragen over je financiën.
Je kunt er beter zo vroeg mogelijk mee beginnen.
Ik neem graag de tijd om met je in gesprek te gaan.

Ja, ik wil graag even de tijd nemen voor een gesprek (popup-venster)

De Pijlers

De basis van onze Dientstverlening

We zijn je graag van dienst met Groen Hypotheek Advies, Groen Financieel Advies, Mediation bij scheiding en Financiële Coaching.
Klik op de afbeelding voor meer informatie.

Bij Fintura krijg je duurzaam en spaarzaam hypotheekadvies op maat. Zo leveren we een bijdrage aan mens, milieu en maatschappij. Samen laten we geld groeien en bloeien.

Breng meer balans in inkomsten en uitgaven. En in je leven. Waar word jij blij van? Wat wil jij nalaten aan je kinderen? Van inzicht naar uitzicht. Een life coach op je levenspad. Dat is goud waard.

Vechtscheiding of Samen uit elkaar? Mediation via Fintura biedt perspectief en oplossingen. We zijn je van dienst op emotioneel, financieel, fiscaal en juridisch gebied. En regelen alles van A tot Z als je dat wenst.

Het beheren van jouw financiële producten kan een hele uitdaging zijn. Met coaching door Fintura zie je door de bomen het bos weer. Samen doen zorgt voor meer poen.

Bescherming van het inkomen is vaak een een vergeten aspect. Graag informeer ik je hoe je risico’s van verlies aan inkomen kunt beperken of voorkomen bij pensionering, overlijden, ziekte, werkloosheid of langdurige arbeidsongeschiktheid.

Naast zelfstandig ondernemer voor advies aan particuliere klanten werk ik ook op part time basis voor andere ondernemers.  Ik heb o.a. freelance trainingen gegeven in Excel voor Financiële Planning. Ook heb ik freelance gewerkt voor een hypotheekbank en voor een hypotheekketen.

Afspraak

Afspreken? Graag kom ik met je in contact!
    * Verplicht
=
Contact Informatie

Voor een afspraak met jouw adviseur, op korte termijn, bij jou thuis, op je werk of op mijn kantoor: Gebruik het formulier hiernaast.
Ik neem dan z.s.m. contact met je op voor een afspraak.

Een oriënterend gesprek is kosteloos en vrijblijvend.
Dat is ook op een avond mogelijk.

Graag tot ziens en tot je dienst.

0320 28 28 67 tijdens kantooruren

Spreek antwoordapparaat in indien afwezig of in gesprek

06 23 73 81 25 tijdens kantooruren

Indien geen gehoor op vast nummer. Spreek voicemail in of stuur SMS

Kantooradres

Horst 33 55
8225 ND Lelystad

Sluit zijbalk